3 viktiga livsstilsvanor för hållbara chefer

Delta i vårt gratis webbinarie 25 september, kl.20.00 2018 för mer energi, lust, arbetsglädje och välbefinnande. Anmäl dig och få inloggningsuppgifter.

Det här är webbinariet för dig som känner igen dig i något av följande:

  • Du börjar känna dig sliten, trött och energilös
  • Du sover dåligt alltför ofta och grubblar på frågor som aldrig tycks få bra lösningar.
  • Problem och missnöje börjar hopa sig bland medarbetare, chefer och dig själv
  • Du har börjat få fysiska känningar så som återkommande huvudvärk, ont i magen, ont i nacke, axlar, rygg och återkommande förkylningar
  • Du har börjat tvivla på att du har vad som krävs för nuvarande jobb eller att organisationen är den rätta för dig
  • Du förundras ibland över inkompetensen hos andra i organisationen eller de du samarbetar med

Webbinariet ger praktiska verktyg som du kan implementera för att återfå din energi, lust, välbefinnande och arbetsglädje. Du kommer att få insikter om det som tömmer dina styrkor och vad du kan göra för att hämta hem dina superkrafter igen!

NU vill du ha ett liv som chef där du trivs med LIVET och har mer ENERGI, LUST och VÄLBEFINNANDE.

Du vill ha enkla verktyg som du kan använda för att må bra och prestera optimalt.
Du vill ha vanor i ditt liv som lyfter dig som chef och får dig att orka och må bra i din roll.

Du är en högpresterande, kapabel person och du förtjänar att må bra!

Anmäl dig till webbinariet


Du kommer att få med dig tips inom tre viktiga områden som du genast kan göra förändringar inom och få resultat som förbättrar ditt liv så att du har mer energi, lust och välbefinnande.


Webbinariet hålls av Inyang Eyoma Bergenstråle

Inyang har varit företagsledare inom hälsa,
miljö och certifierings-branschen i mer än 20 år. Hennes roller har varit chef/ledningsstrateg/senior konsult/coach. Hon har skapat system för många svenska och internationella bolag samt suttit i styrelser för organisationer inom innovation, teknik och nutrition.

Inyang är en flitigt anlitad näringsfysiolog/livscoach och talare på företag, inför ledningsgrupper och landslagsspelare och för hennes kunder som behöver prestera på topp. Hon har under många år utbildat polisaspiranter till bättre prestationer genom goda vanor.

OPTIMERAT LEDARSKAP är inte bara en teori som Inyang förmedlar till andra. Hon lever i allra högsta grad själv efter detta koncept. Hon har i sina olika ledar- och chefsroller lärt sig av sina egna misstag, förändrat och förädlat sin roll som ledare. Att själv ta ansvar för sitt välmående och alltid sträva efter resultat som gynnar både medarbetare och organisationen har varit centrala för henne.

Hon förmedlar kraftfulla verktyg för beteendeförändring som leder till framgångar inom karriär och privatlivet för sina klienter, vare sig de är företagsledare eller elitidrottare. Hälsan är central eftersom kroppen och sinnena är de verktyg vi alltid har tillgång till.

Webbinariet är kostnadsfritt! Säkra din plats och anmäl dig här!

Manifesto: Inyang lever efter devisen
"Jag jobbar för att leva mitt allra bästa liv, därmed kan jag ge jobbet mitt allra bästa".
Det är en devis som leder till ansvarstagande för alla delar i livet och skapar mervärde för allt arbete hon företar sig.

(Fotografier i träd: Fotograf, Vincent Palma)