4 viktiga livsstilsvanor för hållbara chefer

En webbinarie serie för mer energi, lust, arbetsglädje och välbefinnande. Kontakta oss för inloggningsuppgifter: utbildning@workwell.se

En webbinarieserie för dig som känner igen dig i något av följande:

  • Du börjar känna dig sliten, trött och energilös
  • Du sover dåligt alltför ofta och grubblar på frågor som aldrig tycks få bra lösningar.
  • Problem och missnöje börjar hopa sig bland medarbetare, chefer och dig själv
  • Du har börjat få fysiska känningar så som återkommande huvudvärk, ont i magen, ont i nacke, axlar, rygg och återkommande förkylningar
  • Du har börjat tvivla på att du har vad som krävs för nuvarande jobb eller att organisationen är den rätta för dig
  • Du förundras ibland över inkompetensen hos andra i organisationen eller de du samarbetar med

Webbinarierna ger praktiska verktyg som du kan implementera för att återfå din energi, lust, välbefinnande och arbetsglädje. Du kommer att få insikter om det som tömmer dina styrkor och vad du kan göra för att hämta hem dina superkrafter igen!

NU vill du ha ett liv som chef där du trivs med LIVET och har mer ENERGI, LUST och VÄLBEFINNANDE.

Du vill ha enkla verktyg som du kan använda för att må bra och prestera optimalt.
Du vill ha vanor i ditt liv som lyfter dig som chef och får dig att orka och må bra i din roll.

Du är en högpresterande, kapabel person och du förtjänar att må bra!


Du kommer att få med dig tips inom fyra viktiga områden som du genast kan göra förändringar inom och få resultat som förbättrar ditt liv så att du har mer energi, lust och välbefinnande.


Webbinarier hålls av Inyang Eyoma Bergenstråle

Inyang har varit företagsledare inom hälsa,
miljö och certifierings-branschen i mer än 20 år. Hennes roller har varit chef/ledningsstrateg/senior konsult/coach. Hon har skapat system för många svenska och internationella bolag samt suttit i styrelser för organisationer inom innovation, teknik och nutrition.

Inyang är även flitigt anlitad som näringsfysiolog/livscoach och talare på företag. Hon föreläser och coachar; styrelser, ledningsgrupper och organisationer som behöver prestera på topp. Hon har under många år utbildat polisaspiranter och landslagsspelare till bättre prestationer genom goda vanor.

HÅLLBART LEDARSKAP är inte bara en teori som Inyang förmedlar till andra. Hon lever i allra högsta grad själv efter detta koncept. Hon har i sina olika ledar- och chefsroller lärt sig av sina egna misstag, förändrat och förädlat sin roll som ledare. Att själv ta ansvar för sitt välmående och alltid sträva efter resultat som gynnar både medarbetare och organisationen har varit centrala för henne.

Hon förmedlar kraftfulla verktyg för beteendeförändring som leder till framgångar inom karriär och privatlivet för sina klienter, vare sig de är företagsledare eller elitidrottare. Hälsan är central eftersom kroppen och sinnena är de verktyg vi alltid har tillgång till.

Manifesto: Inyang lever efter devisen
"Jag lever mitt allra bästa liv när jag arbetar, därmed presterar jag på topp och lever gott".
Det är en devis som leder till ansvarstagande för alla delar i livet och skapar mervärde för allt arbete hon företar sig.

(Fotografier i träd: Fotograf, Vincent Palma)