Workwell verkar för ett samhälle som ger alla en lika chans till att må bra och leva i enlighet med sina värderingar där dessa inte skadar andra. Ett samhälle med lika värde för alla och där människor ges en god möjlighet att utvecklas till att nå sin fulla potential. 

Workwell bidrar till samhället, verksamheter och organisationer genom att ingå i olika projekt som gynnar samhällets välmående.

Har ni en projektidé som ni vill utveckla? Vi har lång erfarenhet av samhällsprojekt i Sverige och internationellt. Kan vi bidra? Ta gärna kontakt för ett förutsättningslöst möte. 

En viss procent av företagets tid går till arbete för att ge stöd till dem som har behov i samhället.

Styrelsearbete och verksamhetsutveckling

Stöd i styrelsearbet och ledning kan erbjudas.
Workwell har haft Stjärnjouren i Sundbyberg som voluntäruppdrag.
Stjärnjouren är Sundbybergs tjejjour. Vi finns för att peppa och stötta dig som är ung och definierar dig som tjej eller transperson. Du kan höra av dig till oss om precis vad som helst. Vi lyssnar på dig och står på din sida!
Vill du bidra till Stjärnjouren? http://stjarnjouren.nu/
Ta kontakt med oss för att få stöd i styrelsearbete eller verksamhetsledning

Coaching

Det finns möjlighet att boka vissa av Workwells coachingtimmar gratis.
Ta kontakt med oss för att se om det finns timmar kvar under månader att boka.
Vi förbehåller oss rätten att endast välja att bjuda på probono-timmar för dem som ej har ekonomiska möjligheter att betala för tjänsten.

Probono Coaching

Föreläsningar & workshops

Ta kontakt med oss om en föreläsning i kost, hälsa, personligt ledarskap eller personlig utveckling är något som verksamheten/organisationen skulle gynnas av. Vi diskuterar gärna era behov och kan om det finns utrymme erbjuda ett gratis tillfälle eller kraftig reducering av pris för ett gott ändåmål.

Kontakta oss för föreläsningar och workshops

Utveckla ert företags CSR-arbete

Vill ni utveckla ert företags sociala ansvar, hjälper vi gärna till med det. Vi har många års erfarenhet av att arbeta med olika sorters samhällsfrågor, miljöarbete och hälsa. Socialt ansvar är något som engagerar medarbetare och skapar en god värdegrund för företagets arbete och sätt att kommunicera med kunder, samarbetsparter och leverantörer.

Vi hjälper er med ert CSR-arbete