Referenser

I participated in a leadership programme designed and executed by Inyang for a six month period. This process was transformative on many levels and help to catapult me into the position of being a confident leader with a balanced life.
What is unique about Inyang is that she is so tuned when it comes to helping you identify the life that YOU want to live and she effortlessly identifies patterns where your actions are not in line with this vision.
From there, she helps you identify new patterns and habits that you can adopt to put you on your own personal super highway towards success. Even though the focus was on developing my professional leadership skills, the tools that Inyang uses could be applied in all aspects of my life.

Today, I send all my professional colleagues and friends to Inyang - regardless if they are facing interpersonal, relationship or work challenges.
Inyang has the know-how, capacity and intuition to help navigate all areas, so that you can finally live the life that you know you were meant to experience. I am so grateful for this experience. Thank you Inyang!
Att varje möte mötas av Inyangs positiva, energifyllda och coachande förhållningssätt har varit ovärderligt. Hon har ställt de rätta frågorna och utmanat mig på kort sagt alla områden i livet. Hon har gett mig utmanande kraftfulla frågor, som gjort att jag kunnat ifrågasätta mina beteenden, mina tankar, finna oupptäckta mönster och invanda osunda handlingar. Vi har arbetat fram en helt ny struktur i mitt liv, dvs vad gäller ätande, träning och förhållningssätt i livet. Att fördjupa dessa avslöjanden genom kraftfulla och utmanande hemuppgifter, har tagit mig, steg för steg hela vägen till det tidssatta viktmålet. Att ha nått min målvikt, har gjort mig genomlycklig. Att faktiskt se att jag är värd det jag önskat mig har gjort att jag nästa flugit fram av energi, kraft och glädje under processen. Det har påverkat inte bara min vikt, utan hela mig både som person, mitt eget värde, självkänsla och självförtroende. Det som började med enbart fokus på målvikt har under dessa månader lett till att jag förverkligat mina drömmar och satt upp mål och på ALLA områden, arbete, fritid, umgänge, mitt företagande och hälsa av ”bara farten”. Jag har vågat ta stegen fullt ut på alla områden i mitt liv! Tack Inyang för din support, ditt engagemang, din professionalitet, din tro på mig och inte minst din stora kompetens. Utan dig hade jag inte fått uppleva mig själv som den jag nu blivit – Känner mig som 38! Både på vågen och i livet - Men med en erfarenhet som 52 åring som jag i verkligheten är. Nu fortsätter livet med nya möjligheter! Våga välja dig själv – nu förstår jag den innebörden på djupet!″

"Tack Inyang för din support, ditt engagemang, din professionalitet, din tro på mig och inte minst din stora kompetens. Utan dig hade jag inte fått uppleva mig själv som den jag nu blivit – Känner mig som 38! Både på vågen och i livet - Men med en erfarenhet som 52 åring som jag i verkligheten är. Nu fortsätter livet med nya möjligheter! Våga välja dig själv – nu förstår jag den innebörden på djupet!"


-Gunilla Barrskog

Vi har under säsongen 2009/10 haft ett samarbete med Inyang gällande kostfrågor, kostplanering och kostföreläsningar. Inyangs arbete med våra två damlandslag inför deras respektive VM är vi mycket nöjda med. Det slutade i VM-guld för bägge, och en av bitarna som spelade stor roll var den kostplanering och kontakt med hotellen som Inyang genomförde. Som helhet är vi väldigt nöjda med vårt samarbete och kan varmt rekommendera andra förbund och klubbar ett samarbete med Inyang.
Att idrotta på världsnivå är en härlig utmaning! För att få ut full effekt av träningspassen och hålla sig hel och frisk över tid, då är energipåfyllning, återhämtning och timing viktiga delar i idrottspusslet
Inom orienteringslandslaget har vi tagit hjälp av Inyang för att höja medvetenheten och kvalitén hos den aktive i just dessa pusselbitar. Med föreläsning, personlig rådgivning och praktiska tips har fler i landslaget blivit mer medvetna och förändrat små till större saker i kosten . Inyang har varit ett stort stöd, inspiratör och rådgivare för oss och jag kan varmt rekommendera att ta hjälp av Inyang.