Företaget Workwell

Workwells mission är att verka för hållbara samhällen där människor och organisationer utvecklas genom utbildning, coachning, rådgivning och livsstilsorienterade strategier.


Inyang Eyoma Bergenstråle är CEO för Workwell och utbildad nutritionist (näringsfysiolog) vid Stockholms universitet, Karolinska institutets institution för medicinsk näringslära. Hon har vidareutbildat sig inom miljö, kvalitetsledning och arbetsmiljö. Inyang har många års erfarenhet av att vägleda företag inom hälsa och miljö till att ha verksamheter med hållbara lösningar inom miljö, hälsa och arbetsmiljö.

Inyang har suttit i ledande positioner i globala företag såsom Sweco Environment och DNV GL (tidigare Det Norske Veritas) där hon var ansvarig sektionschef för utbildning och personcertifiering samt ingick i den svenska ledningsgruppen. Hon har varit interim Co-director för stiftelsen Race For The Baltic, en miljöorganisation grundad av Niklas Zennström (grundare av Skype och Atomico) med syfte att rädda Östersjön och skapa en hållbar framtid för länderna runt Östersjön genom bl.a. tekniska- och sociala innovationer. 

Hon har varit sakkunnig och bistått med kostrådgivning och kostpolicyer inom elitidrotten däribland landslagen i orientering, innebandy, boxning, tae-kwondo, judo, voltige samt AIK-fotbolls A-lag i Allsvenskan.  

Som certifierad coach (ICF, ACC), Life Coach, DISC fascilitator och mentor förmedlar Inyang kraftfulla verktyg och metoder för de organisationer som står för hållbart ledarskap både internt och externt mot sina kunder

Inyang Eyoma Bergenstråle, CEO/grundare Workwell
Race For The Baltics grundare Niklas Zennström (grundare Skype), Director Barbara Jackson och Co-director Inyang Eyoma Bergenstråle

Miljö

Inyang har arbetat inom miljöområdet med ledningssystem och utbildningar för näringslivet och offentlig sektor. Hon ansvarade bl.a. för miljö- och arbetsmiljöcertifieringen av Strålsäkerhetsmyndigheten, var seniorkonsult på Sweco Environment och Utbildningschef på certifieringsbolaget DNV GL. Dessförinnan var Inyang miljöutbildare för Håll Sverige Rent, Kemi & Miljö samt projektledare i flera miljöprojekt i samarbete med Nacka kommun och Stiftelsen Det Naturliga Steget. 
Som konsult har Inyang utbildat många ledare, medarbetare och politiker inom ledarskapsstrategier för arbetsmiljö, miljö och hälsa. Ekologiska livsmedel, rättvisemärkta varor och miljöanpassning är självklara delar i Workwells verksamhet.

Riksidrottsförbundet

Inyang Eyoma Bergenstråle har under många år varit en av Riksidrottsförbundets (RF) idrottsnutritionsrådgivare. Elitidrottsstöd ges av RF till landslagsaktiva i form av Inyangs insatser till kostrådgivning, coaching, planering av kostintag vid EM, VM och  träningsläger. Idrottare har lärt sig hur man äter och sköter sin hälsa för optimal prestation i workshops och föreläsningar.

Breddidrott: Många idrottslag inom basketboll, fotboll, ishockey, bandy, kampsporterna, dans, cheeerleading, hästsport, gymnastik och idrottsgymnasier har haft workshops med Inyang.

Är ni ett lag som vill utvecklas? Ta kontakt med oss för mer information