Coaching för ledare

Dina personliga mål är viktiga för att vägleda dig framåt i livet. Det är en drivkraft som kan åstadkomma storslagna resultat! Om du är vid en punkt i livet då du inser att ditt liv behöver förändras, har du nytta av en coach.
Din coach kan vägleda dig så att du:

• kommer fram till VAD du behöver förändra
• ser HUR förändringen ska ske för att fungera bäst för dig
• vet NÄR och i vilken omfattning förändringarna ska ske i ditt liv

Ledarskapscoachningen är kopplat till din fysiska, mentala och känslomässiga hälsotillstånd. Din hälsa och ditt välmående kan leda dig till fantastiska resultat i livet om du använder din inre kompass till att leda dig! Kroppen är intelligent och talar oftast om för oss vad vi behöver göra. Frågan är oftast om vi väljer att lyssna. Och om vi hör, vad blir då nästa steg? Coaching ger dig klarhet och metoder för de förändring du behöver göra.

Med coaching utvecklar du handlingskraft och tar ansvar för viktiga områden i ditt liv!

Du som ledare

  • Bli tydlig över din roll som ledare. Vilken sorts ledare vill du vara?
  • Bli en inspirerande förebild med en hälsosam och balanserad livsstil
  • Utveckla beteenden och vanor som stärker dig i din roll som ledare
  • Skapa en livsstil med goda livsstilsvanor som stärker dig som högpresterande ledare
  • Få en bättre hälsa, styrka och uthållighet för att orka och trivas i rollen som ledare

Beteendeförändring i grupp

Ni får kunskap, stöd och inspiration med fokus på mat och näring, fysisk aktivitet och balans i livet. Tillsammans med kollegor, på arbetsresan, retreat eller med kompisgänget kan en workshop bli språngbrädan till ny energi, bättre balans i arbetet, mindre stress och ökad träningslust!
Kontakta oss så coachar Inyang er under en avgränsad period. Behovet hos gruppen styr så att innehåll och antal träffar anpassas till era önskemål och behov.

Din personliga coach

Inyang Eyoma Bergenstråle, ICF Certifierad Coach Inyang Eyoma Bergenstråle

Inyang Eyoma Bergenstråle är certifierad coach (ICF), näringsfysiolog, specialiserad på beteendeförändring vid kost och fysisk aktivitet samt idrottsnutrition samt certifierad DISC fascilitator. Hon möter organisationer, företagsledare, medarbetare, elitidrottare och motionärer utifrån behov och önskemål om förändring. Varje människa är unik och har sina inneboende drivkrafter som kan vägledas till fantastiska resultat!

Inyang har många år erfarenheter som ledare och bl.a suttit i ledningsgruppen på DNV GL med ansvar för utbildningar och personcertifiering, varit hållbarhetsstrateg på Sweco Environment, miljöstrateg på Strålsäkerhetsmyndigheten och i Nacka kommun, med ansvar för miljö, arbetsmiljö och hållbarhetsfrågor. Åren som chef och ledare är till stor nytta i coachning av dig som ledare på ett stort eller litet företag eller organisation.

Elitidrottare coachas till bättre prestationer genom en förbättring av näringsintag och livsstilsval. Landslagen i orientering, innebandy, bandy, boxning, judo, tae-kwondo, voltige och damfotboll (U17) mfl. har coachats av Inyang. Hon var ansvarig för nutritionsfrågor för AIK-herrarna 2008. Året därpå vann de allsvenskt guld samt Svenska kuppen.

Återkoppling från kunder

I participated in a leadership programme designed and executed by Inyang for a six month period.
This process was transformative on many levels and helped to catapult me into the position of being a confident leader with a balanced life.

What is unique about Inyang is that she is so tuned when it comes to helping you identify the life that YOU want to live and she effortlessly identifies patterns where your actions are not in line with this vision.
From there, she helps you identify new patterns and habits that you can adopt to put you on your own personal super highway towards success. Even though the focus was on developing my professional leadership skills, the tools that Inyang uses could be applied in all aspects of my life.
Att varje möte mötas av Inyangs positiva, energifyllda och coachande förhållningssätt har varit ovärderligt....Det som började med enbart fokus på målvikt har under dessa månader lett till att jag förverkligat mina drömmar och satt upp mål och på ALLA områden, arbete, fritid, umgänge, mitt företagande och hälsa av ”bara farten”. Jag har vågat ta stegen fullt ut på alla områden i mitt liv! Tack Inyang för din support, ditt engagemang, din professionalitet, din tro på mig och inte minst din stora kompetens. Utan dig hade jag inte fått uppleva mig själv som den jag nu blivit – Känner mig som 38! Både på vågen och i livet - Men med en erfarenhet som 52 åring som jag i verkligheten är. Nu fortsätter livet med nya möjligheter! Våga välja dig själv – nu förstår jag den innebörden på djupet!
Inyang coachade mig per telefon. Vi la upp ett kost- och träningsschema och hade återkopplingssamtal en gång i veckan. Kombinationen av kostråd och coaching gjorde att jag äntligen började gå ner i vikt efter att ha kämpat med det under en lång period