Coaching för hållbart ledarskap

Dina personliga mål är viktiga för att vägleda dig framåt i livet. Inre, välförankrade mål är en drivkraft som kan åstadkomma stora resultat!
Om du är vid en punkt i livet där ditt liv behöver förändras, har du nytta av en coach.
Din coach kan vägleda dig till:

• VAD du behöver förändra
• HUR förändringen ska ske för att fungera bäst för dig
• NÄR och i vilken omfattning förändringarna ska ske i ditt liv

Ledarskapscoachningen är kopplat till ditt fysiska, mentala och känslomässiga hälsotillstånd. Din hälsa och ditt välmående kan leda dig till fantastiska resultat i livet om du använder din inre kompass till att leda dig! Kroppen är intelligent och talar oftast om för oss vad vi behöver göra. Frågan är oftast om vi väljer att lyssna.
Och om vi lyssnar till den inre rösten, vad blir då nästa steg?

Med coaching utvecklar du metoder, får handlingskraft och tar ansvar för viktiga områden i ditt liv!

Du som ledare

  • Vilken sorts ledare vill du vara? Bli tydlig i din roll som ledare
  • Bli en inspirerande förebild med en hälsosam och balanserad livsstil
  • Utveckla beteenden och vanor som stärker dig i din roll som ledare
  • Skapa en livsstil med goda livsstilsvanor som stärker dig som högpresterande ledare
  • Få en bättre hälsa, styrka och uthållighet för att orka och trivas i rollen som ledare

Beteendeförändring i grupp

Ni får kunskap, stöd och inspiration med fokus på det ni vill utveckla.
Det kan vara matvanor, fysisk aktvitet och balans i livet. Eller hantering av stress, relationer och arbetsuppgifter.

Tillsammans med kollegor kan en workshop bli språngbrädan till ny energi, bättre balans i arbetslivet, mindre stress och en hälsosammare livsstil.

Kontakta oss så coachar Inyang er under en period. Vi anpassar innehåll och antal träffar till era önskemål och behov.


Din personliga coach

Inyang Eyoma Bergenstråle, ICF Certifierad Coach Inyang Eyoma Bergenstråle

Inyang Eyoma Bergenstråle är näringsfysiolog, specialiserad på beteendeförändring vid kost och fysisk aktivitet, idrottsnutrition samt certifierad, ICF Coach, Life Coach och DISC fascilitator. Hon möter organisationer, företagsledare, medarbetare, elitidrottare och motionärer utifrån behov och önskemål om förändring. Varje människa är unik och har sina inneboende drivkrafter som kan vägledas till fantastiska resultat!

Inyang har många års erfarenhet i ledarroller och har suttit i ledningsgruppen på DNV GL med ansvar för utbildningar och personcertifiering, Co-director på Race For The Baltic, hållbarhetsstrateg på Sweco Environment, miljöstrateg på Strålsäkerhetsmyndigheten och i Nacka kommun, med ansvar för miljö, arbetsmiljö och hållbarhetsfrågor. Åren som chef och ledare är till stor nytta i coachning av dig som ledare på ett stort eller mindre företag eller organisation.

Är du idrottare, elitidrottare eller tränar för att få bätrre resultat i något? Du coachas till bättre prestationer genom en förbättring av näringsintag och livsstilsval. Landslagen i orientering, innebandy, bandy, boxning, judo, tae-kwondo, voltige och damfotboll (U17) mfl. har coachats av Inyang. Hon var ansvarig för nutritionsfrågor för AIK-fotboll herrarna 2008. Året därpå vann de allsvenskt guld samt Svenska cupen.

Återkoppling från kunder

I participated in a leadership programme designed and executed by Inyang for a six month period.
This process was transformative on many levels and helped to catapult me into the position of being a confident leader with a balanced life.

What is unique about Inyang is that she is so tuned when it comes to helping you identify the life that YOU want to live and she effortlessly identifies patterns where your actions are not in line with this vision.
From there, she helps you identify new patterns and habits that you can adopt to put you on your own personal super highway towards success. Even though the focus was on developing my professional leadership skills, the tools that Inyang uses could be applied in all aspects of my life.
Att varje möte mötas av Inyangs positiva, energifyllda och coachande förhållningssätt har varit ovärderligt....Det som började med enbart fokus på målvikt har under dessa månader lett till att jag förverkligat mina drömmar och satt upp mål och på ALLA områden, arbete, fritid, umgänge, mitt företagande och hälsa av ”bara farten”. Jag har vågat ta stegen fullt ut på alla områden i mitt liv! Tack Inyang för din support, ditt engagemang, din professionalitet, din tro på mig och inte minst din stora kompetens. Utan dig hade jag inte fått uppleva mig själv som den jag nu blivit – Känner mig som 38! Både på vågen och i livet - Men med en erfarenhet som 52 åring som jag i verkligheten är. Nu fortsätter livet med nya möjligheter! Våga välja dig själv – nu förstår jag den innebörden på djupet!
Inyang coachade mig online. Vi la upp ett kost- och träningsschema och hade återkopplingssamtal en gång i veckan. Kombinationen av kostråd och coaching gjorde att jag äntligen började gå ner i vikt efter att ha kämpat med det under en lång period