Hur coaching kan förändra

″Att varje möte mötas av Inyangs positiva, energifyllda och coachande förhållningssätt har varit ovärderligt. Hon har ställt de rätta frågorna och utmanat mig på kort sagt alla områden i livet. Hon har gett mig utmanande kraftfulla frågor, som gjort att jag kunnat ifrågasätta mina beteenden, mina tankar, finna oupptäckta mönster och invanda osunda handlingar. Vi har arbetat fram en helt ny struktur i mitt liv, dvs vad gäller ätande, träning och förhållningssätt i livet. Att fördjupa dessa avslöjanden genom kraftfulla och utmanande hemuppgifter, har tagit mig, steg för steg hela vägen till det tidssatta viktmålet. Att ha nått min målvikt, har gjort mig genomlycklig. Att faktiskt se att jag är värd det jag önskat mig har gjort att jag nästa flugit fram av energi, kraft och glädje under processen. Det har påverkat inte bara min vikt, utan hela mig både som person, mitt eget värde, självkänsla och självförtroende. Det som började med enbart fokus på målvikt har under dessa månader lett till att jag förverkligat mina drömmar och satt upp mål och på ALLA områden, arbete, fritid, umgänge, mitt företagande och hälsa av ”bara farten”. Jag har vågat ta stegen fullt ut på alla områden i mitt liv!

Tack Inyang för din support, ditt engagemang, din professionalitet, din tro på mig och inte minst din stora kompetens. Utan dig hade jag inte fått uppleva mig själv som den jag nu blivit – Känner mig som 38! Både på vågen och i livet - Men med en erfarenhet som 52 åring som jag i verkligheten är. Nu fortsätter livet med nya möjligheter! Våga välja dig själv – nu förstår jag den innebörden på djupet!″

- Gunilla Barrskog, Ledarskapskonsult, Barrskog konsult AB

 
 

"Inyang coachade mig per telefon. Vi la upp ett kost- och träningsschema och hade återkopplingssamtal en gång i veckan. Kombinationen av kostråd och coaching gjorde att jag äntligen började gå ner i vikt efter att ha kämpat med det under en lång period."

- Ewa Beckman, Nordisk Marknadschef Oracle