Förändra dina kostvanor

Det här är coachningen för dig som bestämt dig för att uppnå dina drömmar och visioner kring ett hälsosammare liv, mer energi, en kropp i viktbalans, träning eller idrottsprestationer,.

Coaching
Du får hjälp att metodisk mejsla fram en klar och tydlig bild av vad du vill och behöver i livet just nu. Du coachas kring dina personliga mål, möjligheter och utmaningar i livet och hur du bäst ska ta dig dit du vill.

Sunda matvanor är en av huvudingredienserna i ett hälsosamt och rikt liv. För att må riktigt bra behöver du rätt sorts energi och näring. Du behöver också äta maten vid rätt tidpunkter och i rätt mängd. Med bra kostplanering och nyttiga matval optimerar du din hälsa och kan prestera bättre inom de oilka områden i ditt liv som är viktiga för dig.

Uppnå resultat!

När du börjar ditt coachingprogram får du hjälp att metodisk mejsla fram en klar och tydlig bild av vad du vill och behöver i livet just nu. Du sätter tydliga mål för vad som ska uppnås de kommande 3, 6 och 12 månaderna.

Du coachas kring dina personliga mål, möjligheter och utmaningar i livet och hur du bäst ska ta dig dit du vill.
Vi lägger en plan, du genomför aktiviteter, gör övningar och vi finner den väg som fungerar bäst för att du ska nå dina mål. Resultaten kommer när du följer den plan vi tillsammans har lagt upp för dig. Att nå resultat kan vara både utvecklande och roligt! Jag finns som din coach längst vägen till framgång!

Livsstilsprogram

Varje program är upplagd som moduler under 3, 6 eller 12 månader. Du kan bli coachad genom att träffa mig på plats, via telefon eller online. Du får ett personligt anpassat program utifrån dina behov.

När du börjar ditt coachingprogram får du hjälp att metodisk mejsla fram en klar och tydlig bild av vad du vill och behöver i livet just nu. Du sätter tydliga mål för vad som ska uppnås de kommande 3, 6 och 12 månaderna.

Du coachas kring dina personliga mål, möjligheter och utmaningar i livet och hur du bäst ska ta dig dit du vill. Vi lägger en plan, du genomför aktiviteter, gör övningar och vi finner den väg som fungerar bäst för dig. Resultaten kommer när du följer den plan vi tillsammans har lagt upp för dig. Att nå resultat kan vara både utvecklande och roligt! Jag finns som din coach längst vägen till framgång!

Är det här något för dig? Klicka då på knappen "Ja, jag vill bli coachad" och fyll i formuläret så kontaktas du snarast och kan boka dig för en kostnadsfri 30 minuters "Discovery session" för att se om vi matchar varandra.

Du får alltid prova ett tillfälle för att se om coachningen passar dig innan du köper ett helt program. Passar det, gör vi en plan och bokar in de nästkommande tillfällena.

Träning

Du kan få hjälp med en analys av dina behov och en plan för hur du bäst gör för att uppnå en stark och vältränad kropp som återhämtar sig snabbt!

För att orka träna måste du äta rätt. Dessutom ska övriga delar i livet som arbete, familj och vänner fungera tillsammans med träningen.

Det är viktigt för prestationsförmågan att kroppens behov av energi, vätska och näring tillgodoses. Intag av mat och vätska ska även ske vid rätt tidpunkt i förhållande till träningen. Med bra kostvanor som fungerar i vardagen blir träningsglädjen och resultaten mycket bättre.

Individuell kostrådgivning och coaching ges utifrån ditt nuläge och med sikte på de mål som du vill uppnå. Du får förslag till ett kostupplägg som baserar sig på just din träning, idrottsgren, dina förutsättningar och de resultat som du vill uppnå. Kostrådgivningen vänder sig till både elitidrottare och vardagsmotionärer.

Mätning av kroppssammansättning

Få reda på hur din kropp ser ut på insidan!
En mätning av kroppens sammansättning med en impedansvåg ger dig information om kroppens muskelmassa, kroppsfett och vätskebalans samt din metaboliska ålder (kroppens inre ålder). Det är ett mycket bra redskap för att följa effekterna av dina förändrade kostvanor och träning.
Som coachklient ingår mätningar vid dina besök.

Coaching leder till bättre resultat

Coaching i kombination med kostrådgivning ger dig verktyg för fortsatt utveckling efter avslutad konsultationsperiod.
Inyang har coachat många elitidrottare till guldmedaljer och mer glädjefyllda idrottskarriärer. Även motionärer som känt att de vill träna mer regelbundet och få bättre resultat har utvecklats med mer hälsa, energi och vardagsglädje.

Vill du utvecklas i din träning? Välj knappen "Ja, jag vill bli coachad" och beskriv vad ditt behov av coachning är.

Idrottsnutritionsrådgivare och coach

AIK fotboll nutritionist och coach

Även fotbollslaget AIK fotboll nådde toppresultat under åren 2008-2009 då de hade kostcoaching.
Inyang var coach med ansvar för kost och näringsintaget för AIK herrarnas A-lag under 2008. Året därpå vann laget allsvenskt guld samt Svenska cupen.

Inyang syns i andra raden, tredje från vänster i 2008 års lagfoto.

Inyang Eyoma Bergenstråle är nutritionist, certifierad coach samt medlem i ICF (International Coaching Federation). Hon har varit idrottsnutritionsrådgivare åt Riksidrottsförbundet i många år. Landslagen i Orientering och Innebandy har under åren 2009-2010 haft Inyang som stöd. Andra som fått hjälp med att förbättra sina idrottsprestationer är landslagsspelare och eliten inom bandy, boxning, kampsport, hockey, fotboll, basket, handboll, ridning, simning och dans.